Un mărțișor de zâmbet și viață pentru copiii bolnavi

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Luna Mărțișorului 2015 a fost un bun prilej pentru noi  să schimbăm starea de spirit a copiilor internati in spital.

De 1 Martie am desfășurat  atelierul GreenArts Therapy la Spitalul Sf. Maria Iași, secția Oncologie pediatrică, în cadrul căruia copiii au realizat mărțișoare din semințe, activitate care i-a relaxat și i-a stimulat creativ, ajutându-i să suporte mai ușor starea în care se află și în același timp, îmbunătățind complianța la tratament.

GATherapyIasi1Martie2015_colaj1

Prin implicarea lor în activități creative „handmade” încercăm să-i aducem mai aproape de energia naturii și să-i reintegrăm emoțional în spiritul sănătos al copilăriei. Ca de fiecare dată, pe lângă ateliere le-am oferit dulciuri cu semințe, fructe, cărți și reviste, jucării.

GATherapyIasi1Martie2015_colaj2

Pe 8 martie, pentru Ziua Mamei, copiii din  Secția de oncologie pediatrică a Spitalului Maria Curie București s-au distrat alături de Claunul profesor al Scolii de Optimism și au creat felicitări pentru mama.

8imism_colaj2

Mulțumim din suflet tuturor celor care prin contribuția lor materială au făcut posibile aceste acțiuni umanitare, precum și celor doi voluntari care și-au dat din timpul lor pentru a aduce zâmbete pe fețele copiilor. Mulțumim de asemenea personalului medical care a facilitat cu bunăvoința accesul nostru pe secție și chiar s-a implicat în desfășurarea acțiunilor.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *