SeedsArt in dimensiune europeana

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Seeds Art workshop in cadrul unui eveniment SEED – Social Entrepreneurship in a European Dimension

Arta cu semințe – engl. Seeds Art, reprezintă o inedită formă de exprimare artistică a creației imaginate în care, mediul artistic folosit pentru redare este reprezentat de diferitele semințe de plante alese coloristic, dar și ca formă și textură.

Detalii suplimentare despre tehnica artistică pe http://www.greenarts.ro/arte-verzi/arta-cu-seminte-seeds-art/

Atelierul este susținut de Constantin Serban, artist plastic independent, ecolog, vlaholog si psiholog, fondatorul terapiei prin arta verde, coordonatorul Atelierelor de creativitate GreenArts.

Este curatorul multor expozitii personale si de grup în tară si străinătate, având lucrări vândute in Germania, Cehia, Ungaria, Norvegia, Serbia si SUA.

In ultimii zece ani a susținut diferite ateliere GreenArts în diverse locații din București (Librariile Carturesti din Afi Palace si Promenada, GreenTea, Serendipity, Green Caffe  etc) și în țară (Carturesti Plas Mall Iasi, River plaza Mall Rm Valcea, Timisoara, Targoviste etc) de care au beneficiat până in prezent peste o mie de copii cu varste cuprinse între 3 si… 83 de ani.

“GrenArta”, alaturi de “EcoArt” fac parte din proiectul “EduArD/EducArtS” – Educatie prin Arta pentru Durabilitate al Asociatiei Ecologiste Turismverde* inceput in 2009 in diverse scoli, universitati si alte locatii cu specific cultural. Detalii pe http://turismverde.ro/pagini/EducArtS.html

Atelierele au loc in cadrul evenimentului din data de 30.05.2017, cu incepere de la ora 09.00, despre Economie sociala al SEED – Social Entrepreneurship in a European Dimension, unde pe langa participarea la atelierul inedit de creatie cu seminte, puteti afla informatii utile, vor fi prezentate idei si moduri despre cum sa obtineti fonduri europene, veti avea posibilitatea sa plecati imbogatiti.

Puncte de reper a locatiei:

Zona Universitate, metrou. Gasiti locuri de parcare, in cea subterana de la metrou, puteti gasi fara nicio problema, daca veniti cu masina.

Locatia exacta: Grand Hotel Continental, Bucuresti, Calea Victoriei, nr 56. Vis-à-vis de Novotel, sala de conferinta Grigorescu.

Se ofera un pranz la care puteti sa va impartasiti ideile si sa gasiti raspunsurile la eventuale intrebari + alte suprize.

Din partea organizatorilor tel de contact:

0743 030 509

Sau

0769 758 921

Luminita Doloiu

Este necesară confirmarea dvs, la eveniment, cât si prezenta de la ora 09.00 (este necesara rezervarea ferma a locurilor pentru meniurile aprox. exacte) pe email l.doloiu@hrs-outsourcing.com

Dacă aveti vreo intrebare inainte de eveniment la care doriti sa vi se raspunda in mod specific, o puteti adresa la tel indicate mai sus.

Vă multumim pentru disponibilitate si vă asteptam cu drag la atelierul SeedsArt din cadrul evenimentului SEED – Social Entrepreneurship in a European Dimension.

SeedsArt, un eveniment marca GreenArts.ro​

Create, Enjoy, Respect

Mooto-ul GreenArts este “Natură prin EA însăși!”

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *