Ridica-te si creaza!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

12 iulie a fost ziua optimismului, a muzicii si a florilor presate pentru membrii si simpatizantii Asociatiei Ridica-te si umbla, filiala Targoviste.

Am participat pentru a doua oara la intalnirea periodica a asociatiei si am fost impresionati inca o data de entuziasmul credintei si de forta psihica pe care persoanele cu dizabilitati le inspira celorlalti, in ciuda problemelor fizice cu care se confrunta.

Ridica-te si umbla_iul2015

Tineri talentati au incantat audienta cu cantece crestine interpretate la chitara, vioara si fluier, iar vocea de inger a Luizei Spiridon a asigurat suportul perfect pentru melo-terapie, sub indrumarea d-lui Constantin Serban de la Scoala de Optimism.

8imism-Ridica-te-si-umbla

 

Intalnirea s-a finalizat intr-o nota creativa prin desfasurarea unui atelier de creatie Greenarts cu flori presate facilitat de Adela Talpes, in cadrul caruia participantii au intrat in contact cu energia benefica a naturii, invatand sa creeze un semn de carte prin tehnica Oshibana.

Atelierele umanitare GreenArts Therapy vor continua la intalnirile viitoare cu alte reprize creative de arta verde, folosind seminte, acuarele vegetale etc.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *