Primavara verde pentru sanatate prin creatie

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În contextul mai larg al acțiunilor umane îndreptate în direcția anticipării primăverii care încep odată cu Sf. Valentin, se continuă cu Dragobetele și 1 Martie, si se încheie cu Ziua de 8 martie, am continuat seria de activități de producere si inducere de stări afective pozitive copiilor aflați internați în spitale de pediatrie.

Pe baza acordului de parteneriat încheiat cu Spitalul clinic de urgență pentru copii Maria S. Curie (fostul Budimex) am realizat în cadrul conceptului GreenArts o serie de atelierele umanitare pe secțiile de Oncologie, Chirurgie I si Ortopedie pediatrică in intervalul 13-24 februarie 2017.

Cu această ocazie un număr mare de copii au beneficiat de momente de creație artistică realizând obiecte de design și de podoabă, în ton cu sărbătoarea primăverii, folosind semințe diferite sub îndrumarea instructor SeedsArt Constantin Șerban, psiholog si art-terapeut GreenArts. Mai multe detalii despre Constan_tino și pe www.tino.ro

Mai multe imagini si pe pag de fb https://www.facebook.com/greenarts.arteverzi

Dacă doriți să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau numai la realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare prin care un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri. Aflați detalii despre cum puteți să faceți efectiv aceasta, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

Dacă doriți să lucrați efectiv și să deprindeți una dintre tehnicile GreenArts vă invităm să vă programați la unul dintre Atelierele individuale/de grup de stimulare a creativitatii GreenArts trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com cu subiectul Atelier individual/de grup tehnica_____ (arta preferată dintre toate artele verzi) sau cu subiect, Curs de initiere/introducere in Artele verzi.

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteți feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *