Martisoare terapeutice din seminte

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Datorită pilonului Social, mai exact proiectului umanitar GreenArts® Therapy al asociatiei ecologiste de Turismverde® si a tuturor acelor adevarati prieteni ai artelor verzi,  am avut posibilitatea și cu ocazia Mărțisorului 2016, să contribuim în mod specific la efortul medical deosebit pe care cadrele medicale ale Spitalului pediatric de urgență Sf. Maria din Iasi le depun pentru îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor internați si la creșterea complianței lor la tratament.

Copii internați au beneficiat de indrumarea echipei de voluntari GreenArts, formată din fondatorului conceptului Serban Constantin, art terapeut arte verzi, masterand anul II la specializarea Psihologie clinică și Intervenție psihologică a Facultății de Psihologie si Stiințele Educației din cadrul Universității Spiru Haret București si două colege studente de la Facultatea de Psihologie si Stiințele Educației din cadrul Universității PetreAndrei din Iași, împreună cu doamna profesoară Oana Gostin, care au facut evaluarea stărilor emoționale înainte si după participarea la atelierul de realizat mărtisoare cu/din semințe.

Cu ocazia Martisorului 2016, atelierele umanitare GreenArts Therapy au fost destinate lucrului cu copii prezentând diferite afectiuni ortopedice aflați internați pe Secția de Ortopedie pediatrică, activități care s-au desfășurat ca de obicei la patul bolnavilor care, bucuroși si-au dat toată silința să realizeze martișoare deosebite încărcate de mesaj.

Multumim noastre tuturor acelora dintre dumneavoastră care contribuiți din suflet la realizarea acestor actiuni umanitare și terapeutice sub egida GreenArts.

 

Mulţumirile noastre contează mai puţin faţă de mulţumirile copiilor care au participat şi care au beneficiat de aceste ateliere.

 

Detalii și de la alte activitati umanitare GreenArts Therapy aici!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *