In Ajun, facem bradul de Craciun!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Craciun2014_13

Conform traditiei GreenArts, din 2011 si pana in prezent, ducem energia Naturii copiilor aflati in spital prin intermediul Atelierelor GreenArts Therapy, pentru a-i ajuta sa suporte mai usor starea de boala si sa lupte mai eficient cu durerea si suferinta, alaturi de personalul medical.

Colaj_Craciun2014_2

In ziua de 24 decembrie 2014, in Clubul copiilor amenajat la etajul 4 al Spitalului Maria S. Curie, 9 copii deplasabili internati in Sectia de Oncologie pediatrica au participat la atelierul SeedsArt de ornat cu seminte bradutul de Craciun pe care fiecare dintre ei il va pastra pe noptiera de la capul patului pe toata durata Sarbatorilor de iarna.

Colaj_Craciun2014_1

Atelierul GreenArts de “impodobire” a bradutului de Craciun, sustinut in Ziua de Ajun de la care ați vazut cele câteva imagini de mai sus, a avut loc ca urmare a contributiei acelora care susțin acțiunile GreenArts Therapy și daruiesc din inima (atât cât pot) inclusiv on-line, oameni deosebiti carora le multumim din nou pe aceasta cale.

Multumiri speciale dorim sa adresam domnului V.N. care ne sprijina cu generozitate de fiecare data. Mulţumirile noastre contează mai puţin faţă de mulţumirile copiilor care au participat şi care au beneficiat de aceste ateliere. Pentru că fiecare copil, chiar si bolnav fiind, are dreptul sa creeze si sa se joace. Într-adevăr, un copil bolnav necesită foarte multă atenţie şi credem că timpul creativ oferit in Ajun de Craciun a adus bucurie si in inimile copiilor internati pe sectia de ortopedie pediatrica. Pentru aceşti copii bolnavi de cancer nu este suficient un decor deosebit, ei au nevoie de suport si implicare in activitati artistice deconectante, cum sunt cele oferite in cadrul atelierelor umanitare GreenArts Therapy.

Este greu să vezi un copil bolnav, afectat de actul medical la care este supus si care este gata sa renunte la tratament in orice moment. Cu toate acestea, implicarea in activitati creative le acorda acel respiro necesar pentru a se incarca cu energie pentru sustinerea urmatoarelor proceduri medicale in vederea vindecarii.

Dacă doriți să sprijiniți in continuare activitățile umanitare GreenArts Therapy o puteti face in urmatoarele moduri:
-facand cunoscuta activitatea noastra prietenilor si cunoscutilor;
-devenind prieten cu “Green Arts Arte Verzi” in cadrul retelei Facebook;
-participand la Atelierele de creatie avand ca motto: Donez, creez, ma distrez, natura si viata protejez!
-participand voluntar la actiunile asociatiei ecologiste Turismverde;
-devenind membru sustinator al asociatiei Turismverde;
-redirectionand 2% din impozitul pe venit anual virat la stat catre Asociatia Ecologica Turismverde;
-facand o donatie in contul ASOCIATIEI ECOLOGICE TURISMVERDE, CIF:24703520, IBAN: RO 19 CECEB 10730RON 3347055
-firmele pot face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *