Green(Raw)Arts, de 5 ani alaturi de Ligia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Suntem onorati de fiecare dată să prezentăm lucrarile artistilor nostri în cadrul RawGenExpo la evenimentul Ligiei Pop, dedicat unui stil de viată sănătos si cât mai natural.

Ea se adresează tuturor, indiferent de alimentatia pe care o consumă, pentru ca fiecare dintre noi să putem face pasi, oricât de mici, spre a ne îmbunătăti viata, chiar ca si consumatori de… artă.

Astfel, vă asteptăm la 12-a editie a Expozitiei Nationale Raw Generation ce se va desfasura pe 11-12 martie la Bucuresti, Romexpo, în Pavilionul C6 unde Ligia a alocat o suprafată generoasa artelor raw-green.

Expozitia va tine doua zile si va fi deschisa publicului intre orele 10-19 in ambele zile (sambata si duminica).

Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata de aproximativ 2.000 mp.

Duminica sunt organizate o serie de prezentări interesante dintre care recomandam iubitorilor GreenArts pe cea cu incepere de la 17:00

“Atelier GreenArts, relaxare creativa cu flori presate” – Adela Talpes, Green Artist si instructor Oshibana. In introducere, un moment de meditatie creativa condusa de psih. Constantin Serban.

Mai multe detalii pe http://rawgenerationexpo.com/2017/02/10/raw-generation-expo-bucuresti-editia-xii-11-12-martie-2017/

Artele verzi – GreenArts reprezintă o nouă mișcare culturală europeană care s-a născut în România putin înainte de 2010, pentru a evidenția frumusețea și importanța naturii așa cum a fost ea creată.

Reprezintă totodată si o formă de manifest tăcut  al artei/artiștilor preocupati de soarta naturii.

Motto-ul GreenArts este: “Natură, exprimată în artă prin Ea însăși”.

________________

Dacă doriți să lucrați efectiv și să deprindeți una dintre tehnicile GreenArts vă invităm să vă programați la unul dintre Atelierele de stimulare a creativitatii GreenArts trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com cu subiectul Atelier ………… (arta aleasă).

Astfel, aveți ocazia să vă faceți un bine atât dvs înșivă, cât și unui copil aflat în suferință, întrucât o mare parte din fondurile obținute sunt direcționate pentru realizarea atelierelor GreenArts Therapy cu scop umanitar în spitale de pediatrie din București sau provincie.

Dacă doriți să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau numai la realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare prin care un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri.

Aflați detalii despre cum puteți să faceți efectiv aceasta, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

______________________

Mai multe informații, inclusiv despre alte lucrări științifice ale fondatorului conceptului GreenArts, psiholog Șerban Constantin – artist “plastic” independent, promotor Green Psychology – Constant (Tino) pot fi accesate pe site-ul tino.ro

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității artiștilor GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteti feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

Mulțumim pentru vizită!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *