GreenArts la Raw Generation Expo, Editia IX, 14 iunie 2015

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dragi prieteni,

Va invitam la cea de-a 9-a editie a Expozitiei Nationale Raw Generation care va avea loc pe 14 iunie, 2015 in Bucuresti, intre orele 9:00-19:00  la Romexpo in pavilioanul C6.

Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti si este organizat de Ligia si Raoul Pop, care promoveaza intens alimentatia vegana fara foc (raw food) in Romania din 2009 si pana in prezent.

Raw-Generation-Expo-IX-GA

Suntem onorati sa participam  si la aceasta editie cu Expozitia GreenArts, care va oferi ca de obicei vizitatorilor hrana raw pentru ochi si pentru suflet, mai exact lucrari de arta verde realizate de membrii nostri.

Fie ca sunt tablouri din flori presate sau lucrari din seminte, lucrarile de arta verde transmit din energia naturii si reprezinta un cadou inedit si binefacator pentru cei dragi.
O mare parte din fondurile obtinute in urma acestei expozitii vor fi folosite pentru organizarea urmatorului atelier umanitar GreenArts Therapy pentru copiii internati in spital.

Imagini cu GreenArts Exhibition de la edita anterioara puteti vedea aici: http://www.greenarts.ro/greenarts-expo-la-raw-generation-expo-editia-viii/

Intrarea este 10 lei si se va achita la intrare in pavilion. Precizam acest lucru fiindca Romexpo va incarca o taxa separata pentru acces in zona de parcare. Fiecare bilet de intrare la expo va fi inclus automat in marea tombola care va avea loc in seara acelei zile, de aceea va rugam sa va inregistrati la intrare, sa pastrati biletul la indemana si sa consultati regulile tombolei.

Lista cu prezentarile de sanatate si demonstratiile culinare, precum si gama de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos pe care le veti gasi in cadrul expozitiei pot fi vizualizate pe site-ul Ligiei, AICI.

Afis-Primavara-2015-566x800

Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata mai mare de 2.500 mp in pavilionul C6.

Atentie: este important pentru vizitatorii expozitiei sa foloseasca doar portile D sau C (preferabil D pentru acces imediat la Pavilionul C6)

Puteti vedea poze de la editiile anterioare ale expozitiei pe site-ul oficial.

Va asteptam cu drag!

_____________________

Si iata cum a fost:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *