GreenArts Gallery la Noaptea Galeriilor

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

ExpoMixIn perioada 1-3 octombrie 2016 expozitia GreenArts Gallery din cadrul proiectul ExpoMix EducArtS  a fost prezentă la Festivalul Urban FEST care a avut loc în Piaţa Enescu, în faţa Ateneului Român din Bucureşti.

Urban Fest este un festival al culturii urbane şi al dezvoltării urbane durabile, care şi-a propus promovarea valorilor europene în acest domeniu în care si-a gasit locul si GreenArts Gallery. Afost organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Primăria Municipiului Bucureşti şi Comisia Europeană – DG REGIO (Direcţia Generală de Politică Regională), şi se află la a doua ediţie.

img_20161001_204752

Festivalul a avut ca temă centrală Agenda Urbană Europeană, cu accent pe economia circulară – un model care pune în echilibru dezvoltarea durabilă cu eco-design-ul de calitate, protejând, în acelaşi timp, resursele naturale şi favorizând recuperările creative. pe perioada festivalului am fost pozitionati pe partea exterioara a inelului, pe partea stangă a scenei, lângă pista de biciclete…  Mai multe detalii despre proiectul ExpoMix EducArtS și pe …

Festivalul s-a suprapus cu Noaptea Albă a Galeriilor, primul eveniment cultural nocturn din România după Noaptea Muzeelor și primul eveniment din țară care a atras atenția marelui public asupra artelor contemporane și a tinerilor artiști, reunind, printr-un program complex și dinamic, toate tipurile de manifestări artistice — pictură, desen, sculptură, grafică sau new media, fotografie, video, performance, muzică, dans, teatru, design etc. precum ineditele arte verzi – GreenArts care au suscitat interesul multor vizitatori.

Detalii despre NAG 2016 pot fi găsite la adresa noapteagaleriilor.ro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *