GreenArts Expo la Raw Generation Expo, Editia VIII

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Expozitia GreenArts va oferi hrana raw pentru ochi si pentru suflet vizitatorilor celei de-a 8-a editii a Expozitiei Nationale Raw Generation ce va avea loc pe 16 noiembrie, 2014 in Bucuresti. Expozitia se va desfasura intre orele 9-19  la Romexpo in pavilioanele H1 si H2.

rge-anunt_GA

Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. Expozitia este cu vanzare, iar intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola care va avea loc in seara acelei zile.

In cadrul expozitiei GreenArts veti putea admira lucrari originale din flori si frunze presate (Oshibana) in mare parte mandale realizate de Adela Talpes alaturi de  lucrari ale altor artisti ai comunitati Oshibana din Romania.

Mandale_Anotimpuri
De asemenea, expozitia va prezenta masti din scoarta de copac create de Constantin Serban, doar o mica parte a colectiei “Forest Spirits”, care s-a bucurat de apreciere atat in tara, cat si in strainatate.

Spirit batran_m
Fie ca sunt tablouri din flori presate sau masti din lemn, lucrarile de arta verde transmit din energia naturii si reprezinta un cadou inedit si binefacator pentru cei dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna care se apropie.
O mare parte din fondurile obtinute in urma acestei expozitii vor fi folosite pentru organizarea urmatorului atelier umanitar GreenArts Therapy de Craciun pentru copiii internati in spitalul Maria S. Curie din Bucuresti.

In cadrul Raw Generation Expo veti putea gasi o gama diversificata de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos si veti putea asista la prezentari de sanatate, demonstratii culinare live si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura intre orele 11:00-17:00. Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului.

Evenimentul este organizat de Ligia si Raoul Pop, care promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent.

afis-toamna-2014_m

Va asteptam cu drag duminica sa serviti un meniu generos de hrana raw, nu doar pentru trup, ci si pentru suflet!

______________

Iata si imagini de la expozitie:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *