Felicitari creative si terapeutice de Ziua Mamei

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu ocazia Zilei de 8 Martie 2016, atelierele umanitare GreenArts Therapy au fost destinate lucrului cu copii având diferite afecțiuni oncologice.

Green Arts Cards

Datorită activităților din cadrul pilonului Social, mai exact proiectului umanitar GreenArts® Therapy al asociației ecologiste de Turismverde® și a tuturor acelor adevărați prieteni ai artelor verzi,  am avut ocazia și cu prilejul Zilei Mamei 2016, să contribuim în mod artistic la efortul medical deosebit pe care cadrele medicale ale Spitalului pediatric de urgență Sf. Maria din Iași si managementul spitalului le depun pentru îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor internați.

GreenArts Workarts

Prin modalitățile de exprimare artistică utilizate, copii au folosit tehnici noi de artă verde – Oshibana Art, una dintre tenhicile artelor verzi -GreenArts în cadrul căreia se folosesc pentru exprimarea artistică florile și frunzele presate. Copii internați pe secția de Oncologie au avut ocazia de a interactiona cu alti „mesteri” de varsta lor sub indrumarea lui Constant Tino, instructor GreenArts, fondatorul conceptului, art terapeut verde, masterand anul II la specializarea Psihologie clinică și Intervenție psihologică a Facultății de psihologie si Stiintele Educației din cadrul Universității Spiru Haret București.

Green Arts Therapy1

Mulțumim tuturor acelora dintre dumneavoastră care contribuiți la realizarea acestor acțiuni umanitare și terapeutice sub egida GreenArts.

Green Arts Therapy2

Mulţumirile noastre contează mai puţin faţă de mulţumirile copiilor care au participat și care au beneficiat de aceste ateliere.

Green Arts Therapy Onco Iasi 2016

La mulți ani Mama mea!

GreenArts Emanuel

Detalii de la alte activitati umanitare GreenArts Therapy aici

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *