Ateliere si cursuri SeedsArt

Cursuri si ateliere creative SeedsArt (Arta aranjării artistice a semințelor)

Știați că… dintre toate formele de viață semințele conțin cea mai multă energie?
Se spune despre o ghindă că ar conține în ea energia a 100 de păduri de stejar…
Imaginați-vă forța unei abia ieșite plăntuțe care-și face loc cu putere spre lumină traversând chiar și prin asfaltul dur al unei alei de parc.

 

Arta aranjarii artistice a semintelor își propune să imortalizeze frumusețea semintelor, să surprindă bogăția de forme și culori ale lumii vegetale și să ne aducă prin propria creație mai aproape de creația minunată a naturii.

Mai multe despre SeedsArt pe http://www.greenarts.ro/arte-verzi/arta-cu-seminte-seeds-art/

Folosind în mod creativ semințele, acestea pot deveni pixeli cu ajutorul cărora compunem imagini cu plante, animale și peisaje vesele. Cu atenție și migală, fiecare sămânță aleasă și apoi lipită creativ, poate da naștere nu doar unei opere de artă, ci și unui adevărat obiect Feng-shui cu efect binefăcător de armonizare a energiilor din spațiul unde este apoi localizat.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii tale de relaxare și exprimare creativă în mod inedit folosind semințele, am pregătit mai multe variante de cursuri și ateliere pentru situații și vârste diferite, din care îl poți alege pe cel mai potrivit ție:

Curs SeedsArt pentru adulti si adolescenti

Curs SeedsArt pentru copii

Atelier de cadouri personalizate SeedsArt

Atelier de mandale SeedsArt insotite de un intro meditativ verde

Atelier terapeutic SeedsArt

Ateliere in scoli

Petreceri creative

Ce beneficii ai dacă participi la un curs/atelier cu semințe – SeedsArt?

– Te bucuri prin lucru si joc creativ!

– Îți dezvolți îndemânarea, răbdarea și simțul artistic!

– Înveți să prețuiești natura și să fii permanent în armonie cu ea!

– Îți exprimi creativitatea într-un mod inedit, folosind materiale naturale!

– Te relaxezi și îți încarci  ‘bateriile’  cu energia naturii!

– Descoperi aspecte despre tine pe care nici nu ai fi bănuit ca le ai!

– Aduci în casă și lângă tine energia naturii!

– Faci un cadou inedit și personalizat celor dragi!

___________

Dacă doriți să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau numai la realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare prin care un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri. Aflați detalii despre cum puteți să faceți efectiv aceasta, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

Mai multe informații, inclusiv despre alte lucrări științifice ale fondatorului conceptului GreenArts, psiholog Șerban Constantin – artist independent, promotor Green Psychology, Constant (Tino) pot fi accesate pe site-ul tino.ro

Artele verzi – GreenArts reprezintă o nouă mișcare culturală europeană care s-a născut în România putin înainte de 2010, pentru a evidenția frumusețea și importanța naturii așa cum a fost ea creată.

Reprezintă totodată si o formă de manifest tăcut  al artei/artiștilor preocupati de soarta naturii.

Motto-ul GreenArts este: “Natură, exprimată în artă prin Ea însăși”.

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității artiștilor GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteti feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

Mulțumim pentru vizită!