Ateliere Green Bounty Fair

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Artele verzi reunite sub conceptul GreenArts reprezintă un instrument inedit de creștere a gradului de conștientizare a publicului larg la nivel european, cu privire la protecția mediului și conservarea biodiversității lumii vii, ce a început mai pregnant în Romania din anul 2010.

În contextul actualei societăți caracterizată de consumerism, proiectul expozițional Greenarts, împreuna cu cel de lucru artistic, își propune să contribuie la educația publicului larg prin creșterea nivelului de întelegere al rolul naturii si adoptarea un comportament de consum responsabil, în profund respect față de natură.

În perioada 20-21 mai 2017 au avut loc în aer liber, in premiera la Casa Universitarilor București, atelierele GreenArts de stimulare a creativitatii, insotite de mini-expozitia SeedsArt, curator Constantin Serban, cel care a sustinut si Atelierele SeedsArt Bounty, alaturi de alte ateliere sustinute de alti artisti de pe aleea atelierelor creative.

Ne bucuram ca am reusit prin oferta noastra (ateliere + mini expozitie) de Arta Green&Eco sa inspiram, sa trezim sentimente placute, sa stimulam creativitatea si sa contribuim la construirea/realizarea acelor proiecte artistice visate de vizitatorii de toate varstele ai targului Bounty Fair.

Pentru noi fost o buna ocazie sa ca simtim specificul deosebit al evenimentului care, in spiritul “bounty” au oferit astfel posibilitatea unor copii aflati in spitale sa beneficieze de ateliere umanitare GreenArts terapy, cu ocazia Zilei de 1 iunie.

Fondurile obtinute prin donatiile participantilor vor sustine binevenit urmatoarele ateliere GreenArts Therapy pe sectiile de medicină pediatrică, intrucat donatiile s-au redus foarte mult in ultima perioada.

De la sfârsitul anului trecut am început să realizăm atelierele GreenArts Therapy pe înca o sectie, cea de Chirurgie pediatrică, numărul de copii beneficiari crescând pe fondul din ce în ce mai mic al donațiilor.

De ex, din 2009 si până anul trecut am fost prezenți de fiecare dată la toate sărbătorile de peste an pe secțiile unui spital pediatric din capitala ori din țară.

În acest an 2017, de Paște, am înregistrat o “premieră”:  am fost în imposibilitatea de a desfășura atelierele din lipsa fondurilor necesare achizitionării de produse (rechizite, dulciuri, cărti, fructe etc) pe care le ducem copiilor de obicei împreună cu atelierele noastre.

Vestea bună e că acum la începutul lunii iunie, datorită invitatiei organizatorilor Bounty Fair, vom avea ce să oferim în completarea atelierelor art terapeutice verzi.

 

Dacă doriți și dvs. să contribuiți benevol, vă invitam să accesați secțiunea dedicată, aici!

Puteți de asemenea să ne promovați articolul la baza dumneavoastră de contacte.

Inclusiv să ne acordați un like pe pagina dedicată proiectului pe fbk, aici!

Și să participați la atelierele noastre creative și verzi.

Vă mulțumim anticipat!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *