Atelier de relaxare creativa GreenArts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu ocazia Expozitiei nationale RawGenExpo eveniment organizat de Ligia Pop, vizitatorii au putut sa participe incepand cu orele 17:00 la un atelier de relaxare creativa, GreenArts.

Cunoscut fiind efectul imbratisarilor privind coeziunea grupului, dupa o runda de prezentari am inceput o sesiune de imbratisari in pur stil romanesc.  Mai multe despre imbratisarile terapeutice in cursul teoretic de imbratisari-optimiste, aici!

A urmat o scurta sedinta de meditatie de grup pentru stimulare a creativitatii si a optimismului condusa de psih. Constantin Serban, art-terapeut GreenArts, dupa care publicul participant a trecut la lucrul efectiv cu una dintre tehnicile GreenArts, denumita in Japonia Oshibana, Arta florilor presate sub indrumarea Adelei Talpes, instructor Oshibana si artist GreenArts.

Dacă doriți să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau numai la realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare prin care un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri.

Aflați detalii despre cum puteți să faceți efectiv aceasta, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

Dacă doriți să lucrați efectiv și să deprindeți una dintre tehnicile GreenArts vă invităm să vă programați la unul dintre Atelierele individuale/de grup de stimulare a creativitatii GreenArts trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com cu subiectul Atelier individual/de grup tehnica_____ (arta preferată dintre toate artele verzi) sau cu subiect, Curs de initiere/introducere in Artele verzi.

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteți feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *