Arts4Nature

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În curând la București, prima ediție a expoziției internaționale GreenArts4Nature.

Plecând de la motto-ul cu care s-au lansat artele verzi Natură prin Ea însăși, organizăm în această toamnă prima expoziție GreenArts4Nature la nivel internațional.

Artele verzi reprezintă practic un curent cultural, mai mult de nișă, apărut ca o consecință a pătrunderii mișcării de mediu și în artă, fiind astfel și un instrument de conștientizare prin artă asupra necesității protecției mediului.

În țara noastră, artele verzi s-au materializat sub forma conceptului GreenArts, concept artistic care reprezintă Natura folosind numai materiale naturale, cât mai aproape de forma lor originală cum o spune chiar motto-ul său.  Detalii despre artele verzi pe http://www.greenarts.ro/despre-artele-verzi/. Acest concept în timp a început să se extindă devenind din ce în ce mai accesat și îmbrățișat de artiști români dar și de peste hotare.

Prima expoziție internațională GreenArts4Nature și-a propus să devină acel instrument de conștientizare prin artă asupra necesității protecției mediului, o dovadă în plus că mișcarea de mediu a pătruns și în artă, și că produce efecte frumoase a cărei importanță depășește granițele unei singure țări, un limbaj artistic de largă circulație..

Dacă doriți să fiți informați automat despre noutăți, pe pagina de home introduceți adresa de email în câmpul Înscrie-te! Join other subscribers, pentru a primi noile postări.

De când a fost lansat, pe site am postat zeci, sute de articole, studii, materiale foto și mărturii. Continuati deasemenea sa vizitati si situl turismverde.ro/categorie/stiri/ si site-urile partenere greenarts.eu, greentourism.ro, tino.ro etc.

Dacă vă place articolul nostru si doriți să-l distribuiți, o puteți face păstrând articolul integru si toate link-urile intacte.

Dacă doriți să contribuiți benevol pentru continuarea atelierelor, vă invitam să accesați secțiunea dedicată, aici!

Puteți de asemenea să promovați acțiunile noastre la baza dumneavoastră de contacte.

Inclusiv să vă manifestați apreciativ pe pagina dedicată proiectului pe fbk, aici!

Sau/și să participați la unul dintre atelierele noastre creative și verzi, aici!

Sau atunci cand sunteti în căutarea unui cadou,

în loc să luați unul gata făcut, puteți

să vă faceți unul sub îndrumare.

Vă mulțumim anticipat!

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *