Artisti

Încă mai putem să spunem că există Natură și oameni ce vor scoate la iveala ceea ce exista deja în inimile și sau sufletele noastre, legat de Ea: arta(artele) verde,(verzi) GreenArts!
Despre Constantin Serban, fondatorul conceptului GreenArts .
Este artist independent, specialist în majoritatea tehnicilor GreenArts, cu o experiența de 30 de ani începută în lucrul cu semințele (pornind de la “sporul casei”) și continuată din aproape în aproape și cu alte materiale naturale, pictură cu cafea și vin, cu cărbune vegetal (tehnică dezvoltată în Japonia unde poartă denumirea de Sumi-E) curator al numeroase expoziții de grup sau individuale în țară și străinătate, cu lucrări ajunse în colecții particulare din Germania, SUA, Ungaria, Estonia, Serbia, Cehia, Moldova, Slovacia, Anglia.
Este trainer GreenArts cu o experiență îndelungată în susținerea de cursuri și ateliere de creație cu diverse materiale naturale, psiholog cu drept de liberă practică înscris la Colegiul Psihologilor din Romania, filiala Bucuresti, art terapeut GreenArts, autor al câtorva lucrări științifice de pionierat despre Terapia pediatrică cu ajutorul artelor verzi și coordonator pentru doi ani al unui grup de cercetare despre Aportul artelor vizuale în Traumele pediatrice. Este dublu licențiat în Psihologie (și Științele Educatiei) și Turism(Agroturism). Este specializat în Psihologie clinică și Intervenții psihologice de scurtă durată și respectiv în Dezvoltare Rurală.
De asemenea este fondatorul primei comunități de Psihologie verde din România și fondator al conceptului GreenArts, președinte fondator al Asociației ecologiste Turismverde, promotor al conceptelor GreenArts, Școala de optimism – 8imism, Psihologie vede, Amfiteatrul verde, Eco-clasificare progresiva verde, Săptămâna verde în turism, Vacanta verde Fest, Green Biking, Green Caravaning, Green Food, consultant național în turism durabil, expert în clasificări și omologări agroturistice, vlaholog si ecolog, evaluator EIA/SEA.
Este administrator și creator de conținut pentru paginile web vatravalaha.ro8imism.ro si tino.ro, pentru paginile de facebook Dr.Clovn, Scoala de optimism, Eco Life Community, Romania Optimista,Green Downshifting,  și al comunităților Psihologie verde, Religie Integrativa, Save the Carpathians, etc.
Mai multe detalii despre Constantin Serban pe tino.ro
Despre Adela Talpes, co-fondatoarea GreenArts.
Este artist GreenArts, specialist in tehnica Oshibana cu o experienta de 25 de ani in lucrul cu flori presate si numeroase expozitii in tara si strainatate, trainer oshibana cu o experienta de 7 ani in sustinerea de cursuri si ateliere de creatie cu flori presate, consilier dezvoltare personala prin arta, autoarea site-urilor www.oshibana.rowww.floripresate.ro, si www.pressedflowers.ro, membra a organizatiei internationale World Wide Pressed Flower Guild. Este de asemenea fondatoarea primei comunitati a atistilor Oshibana din Romania si co-fondatoare a conceptului GreenArts
Mai multe detalii despre Green artist  Adela Talpes pe adescreations.ro
Despre Ionela Sandrina Mihuleac, Green artist
Este artist GreenArts, specialist in tehnica modelajului in lut “ClayArt technique” si in pictura ceramica in culori vegetale. Este absolventa a Liceului Pedagogic “Vasile Lupu”Iaşi, a Şcoalii Populare de Artă Iaşi avand studii de pictură, clasa prof. Liviu Suhar, la Universitatea de Artă şi Design Iaşi, din 1997, membru al U.A.P. din România, cu studii masterale in cadrul Universitatii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei ARS CONTINUA Iaşi, membru al Asociaţiei Meşterilor Populari din Moldova. Mai multe detalii despre Green artist  Ionela Sandrina Mihuleac pe pagina sa website: www.ionelamihuleac.ro
Despre Daniel Ciobaca, Green artist
Este artist GreenArts, specialist in tehnica Roots&Branch Art cu experienta în îmbinarea artistică a ramurilor și rădăcinilor de plante. Este fascinat de Lemn pe care îl considera că are suflet, rămâne viu și după ce ajunge “în casa omului”, este imprevizibil și se lasă descoperit odată cu trecerea timpului și cu “acumularea de înțelepciune”. A expus  lucrarile sale pline de inspirația naturii în cadrul unor expozitii colective GreenArts in anul 2016 si 2017. Mai multe detalii despre Green artist Daniel Ciobaca pe https://www.kudika.ro/articol/art-fun/49035/sculptura-in-lemn-pentru-mobila-perfecta.html și www.nairda.sunphoto.ro
Despre Ioana Andreea Hulei, green artist
Este artist GreenArts, specialist in tehnica HempArt aflat la inceput de drum in cariera aristica. Pasiunea sa pentru Natură și pentru materialele din canepa a inceput odata cu perceptia sa asupra lumii vegetale si a importantei sale pentru infrumusetarea spatiului de locuit. A realizat lucrari din canepa impletita in diverse forme si geometrii. Pasionata de lucrul cu copii, realizeaza ateliere inclusiv cu copii aflati in spital. Detalii in Ateliere umanitare GreenArts.
Despre Luminita Stan, Green artist
Este artist GreenArts, aflată la început de drum, specializată în tehnica aranjamentelor florale în forme decorative. Crescută în gradina raiului terestru (bunicii fiind legumicultori vechi din generație în generație) începind de la a pune răsaduri și planta flori de toate formele și culorile, până la a pregăti buchete pentru piață a înteles valoarea Naturii văzând frumosul în orice plantă, floare, pom fructifer sau copac și, de aici la arta verde a aranjamentelor florale nu a fost decât un pas firesc. Mai multe detalii despre Green artist Luminita Stan pe pagina sa de facebook.
 __________________________________________
Fiecare persoană a văzut sau are în apropiere un copac, o floare, o planta, un con de brad, o castană sau orice ghindă care i-a făcut imaginația să zboare.

Natura oferă trăinicie și leagă generații.

Natura este leaganul omenirii și este mama fiecărei familii.

Noi, romanii, redescoperim acum treptat cât de mult înseamnă să păstrăm natura. În alte țări spre exemplu, oamenii doresc să lase ceva frumos în urma lor sau să realizeze ceva care să poată fi apreciat și păstrat în apropiere pentru încărcarea spațiilor de trai cu energia naturii.

Dacă simțiți că rezonați cu materialele naturale și vreți să vă alăturați comunității noastre în creștere te invităm să ne trimiți imagini cu lucrările tale pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com si un sms la tel 0752644724.

Spor la imaginatie și creație GreenArts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *