Arta cu pietre (Stone Art)

Arta cu pietre sau Stone Art, este o tehnică artistică GreenArts în care se folosesc pietre naturale așa cum se găsesc ele în natură, care combinate coloristic și asezate într-o anumită poziție pot reprezenta artistic diferite elemente din/de biodiversitate.

StoneArt

În principal în tehnica modelajului se folosesc adezivi pentru piatră pentru realizarea fixării pietrelor între ele sau cu planul de bază.

Dacă doriți să lucrați efectiv și să deprindeți tehnica “Stone Art” vă invităm să vă programați la unul dintre Atelierele de stimulare a creativității, GreenArts trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com, cu subiectul Stone Art.

Astfel, aveți ocazia să vă faceți un bine atât dvs înșivă, cât și unui copil bolnav, întrucât o mare parte din fondurile obținute sunt direcționate pentru realizarea atelierelor GreenArts Therapy cu dublu scop, etic și estetic.

 

Sau, dacă doriți  numai să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau, doar realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare pentru ca un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri.

Aflați detalii despre cum puteți să o faceți efectiv, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

______________________

Mai multe informații, inclusiv despre alte lucrări științifice ale fondatorului conceptului GreenArts, psiholog Șerban Constantin – artist “plastic” independent, promotor Green Psychology – Constant (Tino), pot fi accesate și pe site-ul tino.ro

Artele verzi – GreenArts reprezintă o nouă mișcare culturală europeană care s-a născut în România putin înainte de 2010, pentru a evidenția frumusețea și importanța naturii așa cum a fost ea creată.

Reprezintă totodată si o formă de manifest tăcut  al artei/artiștilor preocupati de soarta naturii.

Motto-ul GreenArts este: “Natură, exprimată în artă prin Ea însăși”.

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității artiștilor GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteti feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

Mulțumim pentru vizită!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *