Arta cu canepa (Hemp Art)

Hemp Art, sau arta împletiturilor textile folosește în principal cânepa dar și alte fibre textile provenite din plante precum inul sau bumbacul, care împletite în diferite moduri pot reproduce artistic oameni, plante sau animale.

HempArt

Cânepa poate fi folosită și în forma neîmpletită sau pieptănată. De ex. cânepa pieptănată poate fi folosită pentru a realiza figurine de animale sau oameni.

Dacă doriți să lucrați efectiv și să deprindeți tehnica “HempArt” vă invităm să vă programați la unul dintre Atelierele de stimulare a creativității GreenArts trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com, cu subiectul Atelier HempArt.

Astfel, aveți ocazia să vă faceti un bine atât dvs înșivă, cât și unui copil aflat în suferință, întrucât o mare parte din fondurile obținute sunt direcționate pentru realizarea atelierelor GreenArts Therapy cu scop umanitar.

Sau, dacă doriți  numai să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau doar realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare pentru ca un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri.

Aflați detalii despre cum puteți să o faceți efectiv, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

______________________

Mai multe informații, inclusiv despre alte lucrări științifice ale fondatorului conceptului GreenArts, psiholog Șerban Constantin – artist independent, promotor Green Psychology – Constant (Tino), pot fi accesate și pe site-ul tino.ro

Artele verzi – GreenArts reprezintă o nouă mișcare culturală europeană care s-a născut în România putin înainte de 2010, pentru a evidenția frumusețea și importanța naturii așa cum a fost ea creată.

Reprezintă totodată si o formă de manifest tăcut  al artei/artiștilor preocupati de soarta naturii.

Motto-ul GreenArts este: “Natură, exprimată în artă prin Ea însăși”.

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității artiștilor GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteti feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

Mulțumim pentru vizită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *