Pictura cu vin si cafea (Coffee&wine Art)

Face parte din categoria “Artei cu tușe vegetale – GreenArtsBrush” fiind practic o pictură cu doua culori vegetale. Pictura cu vin si cafea (Coffee&wine Art) este una dintre tehnicile artelor verzi în care se folosesc, în formă concentrată sau diluată cu apă, culorile maro(cafea) si mov(vin negru).

Vaza cu flori_Coffe&WineArtRadu

Pictura cu cafea si vin este un tip de pictură contemporană originalã GreenArts dezvoltată de artiștii care au pus bazele GreenArts în Romania, în anul 2010.
Funcțională, rapidă, potrivită pentru orice tip de mediu de creație, Coffe&WineArt nu necesită spații deosebite sau suprafețe de lucru special echipate.

Cu toate ca în tehnica acuarelei sunt necesare materiale de calitate superioară, atunci când folosim cafeaua și vinul aceasta cerință este îndeplinită de materialele însele: cafeaua concentrată și vinul cât mai “negru”. Totul este vizibil în numai doua tușe principale de culoare și o infinitate de nuanțe.

Se realizează în timp scurt, fapt care nu permite corecții deosebite sau răzgândiri. E ca și cum un gând este încremenit în timp și transformat în culoare. În cazul Coffe&WineArt este vorba de lucrul concomitent cu două culori. Odată ce culoarea este pusa pe hârtie, nu are nici o semnificație să o mai schimbi.

Dacă doriți să lucrați efectiv și să deprindeți tehnica Cofee&Wine Art vă invităm să vă programați la unul dintre Atelierele de stimulare a creativitatii GreenArts trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com, cu subiectul Atelier Cofee&Wine Art .

Astfel, aveți ocazia să vă faceți un bine atât dvs înșivă, cât și unui copil bolnav, întrucât o mare parte din fondurile obținute sunt direcționate pentru realizarea atelierelor GreenArts Therapy cu dublu scop, etic și estetic.

Dacă doriți să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau, numai realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare pentru ca un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri.

Aflați detalii despre cum puteți să o faceți efectiv, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

______________________

Mai multe informații, inclusiv despre alte lucrări științifice ale fondatorului conceptului GreenArts, psiholog Șerban Constantin – artist “plastic” independent, promotor Green Psychology – Constant (Tino), pot fi accesate și pe site-ul tino.ro

Artele verzi – GreenArts reprezintă o nouă mișcare culturală europeană care s-a născut în România puțin înainte de 2010, pentru a evidenția frumusețea și importanța naturii așa cum a fost ea creată.

Reprezintă totodată și o formă de manifest tăcut  al artei/artiștilor preocupați de soarta naturii.

Motto-ul GreenArts este: “Natură, exprimată în artă prin Ea însăși”.

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității artiștilor GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteti feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

Mulțumim pentru vizită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *