Arte verzi

Artele verzi reprezintă practic un nou curent cultural, de nișă, apărut ca o consecința a pătrunderii mișcării de mediu și în artă, fiind astfel si un instrument de conștientizare prin artă asupra necesității protecției mediului.

În țara noastră, artele verzi s-au materializat sub forma conceptului GreenArts, al cărui motto este „Natura, prin Ea însăși!”, concept artistic care reprezintă Natura folosind numai materiale naturale, cât mai aproape de forma lor originală.

GreenArts este un concept artistic care folosește practic sufletul și inima. Arta verde este sugerată de Natura însăși – văzută și interpretată de fiecare după sufletul său.

Dacă doriți să transpuneți în realitate prin imaginație, dând viață materialelor naturale, să lucrați efectiv și să deprindeți una sau chiar toate tehnicile artelor verzi vă invităm să vă programați pentru început la Atelierul introductiv în tehnicile GreenArts. Detalii suplimentare trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com, cu subiectul Atelier introductiv.

Astfel, aveți ocazia să vă faceți un bine atât dvs înșivă, cât și unui copil aflat în suferință, întrucat o mare parte din fondurile obținute sunt direcționate pentru realizarea atelierelor GreenArts Therapy cu scop umanitar.

Sau, dacă doriți să sprijiniți numai dezvoltarea conceptului sau doar realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare, pentru ca un numar cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri. Detalii despre cum puteți să sprijiniți efectiv vă rugăm să aflați accesând link-ul urmator http://www.greenarts.ro/contribuie/

______________________

Mai multe informații, inclusiv despre lucrări științifice ale fondatorului conceptului GreenArts, Șerban Constantin – artist independent green, Constant (Tino) pot fi accesate pe site-ul tino.ro

Despre evenimente la care au participat membrii comunitatii artistilor GreenArts,  va invitam sa aflati accesand butonul “Expozitii” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteti feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau sa lasati mai jos, comentariul dvs.

Multumim pentru vizita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *