Arta cu seminte la Bounty Fair

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În perioada 20-21 mai 2017, la Casa Universitarilor București, între orele 10,00-20,00 vor avea loc în aer liber ateliere GreenArts, tehnica SeedsArt.

Arta cu semințe – engl. Seeds Art, reprezintă o inedită formă de exprimare artistică a creației imaginate în care, mediul artistic folosit pentru redare este reprezentat de diferitele semințe de plante alese coloristic, dar și ca formă și textură. Detalii suplimentare despre tehnica artistică pe http://www.greenarts.ro/arte-verzi/arta-cu-seminte-seeds-art/

Atelierele sunt susținute de Constantin Serban, artist plastic independent, ecolog si psiholog, fondatorul terapiei prin arta verde, coordonatorul Atelierelor de creativitate GreenArts.
Este curatorul multor expozitii personale si de grup în tară si străinătate, având lucrări vândute in Germania, Cehia, Ungaria, Norvegia, Serbia si SUA.

A susținut de-a lungul timpului multe ateliere GreenArts în diverse locații din București (Librariile Carturesti din Afi Palace si Promenada, GreenTea, Serendipity, Green Caffe  etc) și în țară (Carturesti Plas Mall Iasi, River plaza Mall Rm Valcea, Iazul Morilor Targoviste etc) de care au beneficiat până in prezent peste o mie de copii cu varste cuprinse între 3 si… 83 de ani.

“GrenArta”, alaturi de “EcoArt” fac parte din proiectul “EduArD/EducArtS” – Educatie prin Arta pentru Durabilitate al Asociatiei Ecologiste Turismverde* inceput in 2009 in diverse scoli, universitati si alte locatii cu specific cultural. Detalii pe http://turismverde.ro/pagini/EducArtS.html

Atelierele au loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in zona de ateliere si au scopul de a aduna fonduri pentru sustinerea atelierelor umanitare GreenArts Therapy de Ziua Copilului in spitale pediatrice din tară si din București.

Sustinatorul atelierelor va adapta complexitatea acestuia in functie de vârsta copilului participant.

Atelierele sunt permanente pe durata evenimentului.

Copiii până în 14 ani au acces gratuit.

Mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului găsiti în articolul postat pe site-ul organizatorului http://bountyfair.ro/index.php/2017/05/17/ateliere-pentru-copii-bounty-fair-25-editie-in-aer-liber/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *