Arta cu Scoarta si Ramuri (Bark and Branch Art)

Tehnica de arta verde în care se folosește scoarță de copac și/sau ramuri vegetale – Bark and Branch Art, reprezintă o formă de exprimare artistică în care scoarța și ramurile vegetale ale diferiților arbori sau arbuști sunt folosite pentru a reda o imagine bidimensională sau tridimensională.


Chiar și banalul rumeguș poate fi folosit pentru a reda artistic spre exemplu, contrastul unei creații artistice în care sunt folosite rondele din ramuri.

Scoarța de copac poate fi folosită cu succes în exprimarea artistică a unui chip uman atunci când se combină spre ex, cu sculptura parțială – Bark Mask.

Dacă doriți să lucrați efectiv și să deprindeți arta cu scoarță si ramuri – Bark and Branch Art, vă invităm să vă programați la unul dintre Atelierele de stimulare a creativitatii GreenArts trimițând un email pe adresa greenartsgallery (at) gmail.com, cu subiectul Bark and Branch Art.

Astfel, aveți ocazia să vă faceți un bine atât dvs înșivă, cât și unui copil aflat în suferință, întrucât o mare parte din fondurile obținute sunt direcționate pentru realizarea atelierelor GreenArts Therapy cu dublu scop, etic și estetic.

Dacă doriți să sprijiniți dezvoltarea conceptului sau, numai realizarea practică a cât mai multor ateliere umanitare, pentru ca un număr cât mai mare de copii cu diferite traume fizice sau psihice să beneficieze de atelierele GreenArts Therapy, puteți să contribuiți în mai multe feluri.

Aflați detalii despre cum puteți să o faceți efectiv, accesând link-ul http://www.greenarts.ro/contribuie/

______________________

Mai multe informații, inclusiv despre alte lucrări științifice ale fondatorului conceptului GreenArts, psiholog Șerban Constantin – artist “plastic” independent, promotor Green Psychology – Constant (Tino), pot fi accesate și pe site-ul tino.ro

Artele verzi – GreenArts reprezintă o nouă mișcare culturală europeană care s-a născut în România puțin înainte de 2010, pentru a evidenția frumusețea și importanța naturii așa cum a fost ea creată.

Reprezintă totodată și o formă de manifest tăcut  al artei/artiștilor preocupați de soarta naturii.

Motto-ul GreenArts este: “Natură, exprimată în artă prin Ea însăși”.

Despre evenimente la care au participat sau urmează să participe membrii comunității artiștilor GreenArts,  vă invităm să aflați detalii însoțite de imagini accesând butonul “Evenimente” din meniul principal.

Vă încurajăm să ne trimiteti feedback-ul dvs. pe adresa de email greenartsgallery (at) gmail.com sau să lasați mai jos, comentariul dvs.

Mulțumim pentru vizită!