Arta care te pune pe picioare. 1 Iunie

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ziua de 1 Iunie a fost vesela, antrenanta si creativa pentru copiii internati pe sectia de Ortopedie pediatrica a spitalului Maria S. Curie datorita broscutelor testoase facute din seminte (tehnica modelajului 3D din SeedsArt).

Afis_Budimex_1iun2015

Plictiseala a disparut si colturile gurii s-au ridicat atunci cand art-terapeutii GreenArts au adus in saloane cutia plina cu seminte si samburi incarcati cu energia naturii si i-au invitat pe copii sa-si manifeste creativitatea pentru a modela testoase haioase, simboluri ale longevitatii si ale deplasarii fara graba…

27 de copii dintre cei 32 imobilizati in spital cu afectiuni ortopedice au putut participa la atelierul GreenArts Therapy, fiind ajutati astfel să suporte mai ușor starea în care se află și în același timp fiind reintegrati emoțional în spiritul sănătos al copilăriei, chiar de ziua lor. Ca de fiecare dată, pe lângă ateliere le-am oferit tuturor copiilor internati dulciuri cu semințe si cereale, fructe proaspete si jucării.

Atelierul GreenArts – Arta care te pune pe picioare, sustinut de Ziua Copilului 2015 a avut loc ca urmare a contributiei acelora care susțin acțiunile GreenArts Therapy și daruiesc din inima (atât cât pot) inclusiv on-line, oameni deosebiti carora le multumim din nou pe aceasta cale.

Multumiri speciale dorim sa adresam doamnei Florina, care ne-a sprijinit cu generozitate in demersul nostu. Multumim de asemenea personalului medical, care faciliteaza de fiecare data cu amabilitate accesul artei terapeutice pe sectia de Ortopedie. Multumim si parintilor care au primit cu entuziasm actiunea noastra si care i-au incurajat pe copii sa se implice in actul creativ, in unele cazuri participand si ei alaturi de copii si pentru feedback.

Testim1iunie_colaj

 

Mulţumirile noastre contează mai puţin faţă de mulţumirile copiilor care au participat şi care au beneficiat de aceste ateliere. Fiecare copil, chiar si bolnav fiind, are dreptul sa creeze si sa se joace, are nevoie de suport si implicare in activitati artistice deconectante, cum sunt cele oferite in cadrul atelierelor umanitare GreenArts Therapy.

Testoase_colaj

Dacă doriți să sprijiniți in continuare activitățile umanitare GreenArts Therapy o puteti face in urmatoarele moduri:
-facand cunoscuta activitatea noastra prietenilor si cunoscutilor;
-devenind prieten cu “Green Arts Arte Verzi” in cadrul retelei Facebook;
-participand la Atelierele de creatie avand ca motto: Donez, creez, ma distrez, natura si viata protejez!
-participand voluntar la actiunile asociatiei ecologiste Turismverde;
-devenind membru sustinator al asociatiei Turismverde;
-redirectionand 2% din impozitul pe venit anual virat la stat catre Asociatia Ecologica Turismverde;
-facand o donatie in contul ASOCIATIEI ECOLOGICE TURISMVERDE, CIF:24703520, IBAN: RO 19 CECEB 10730RON 3347055
-firmele pot face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeFacebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *